On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Тенденції попиту та огляд ринку нерухомості в травні

Зробивши огляд ринку нерухомості, хочу виділити деякі закономірності. Так у травні місяці у порівнянні з тенденціями декількох місяців тому, спостерігається збільшення ажіотажу навколо житлової нерухомості. Відповідно і підвищується ціна на ці об'єкти. Так само я помітив збільшення попиту в секторі нерухомості економ класу. Так звані «хрущовки» хоче придбати на тридцять відсотків більше людей. Але в основному попит йде на квартири, які розташовані ближче до центру міста. Ціни на такі квартири наступні: квадратний метр коштує від двох тисяч семисот до трьох тисяч доларів. Об'єкти нерухомості бізнес-класу завжди були в ціні, і попит на них дуже сильно ніколи не знижувався. Квітень не став винятком. Що стосується vip житла, то хороші пропозиції зараз не так то просто і знайти. Це пов'язано з тим, що власники переживають економічну кризу з намірами надалі продати квартири по дорожче.

Зараз населення умовно розділилися на два табори. Одні тверезо оцінюють ситуацію, що склалася на ринку, оперую вільними коштами, а інші продовжують чекати зниження цін, і відкладають квартирні питання на невизначений термін. Що ж, подивимося які ціни будуть у подальшому при відновленні світової економіки.

Якщо Вам потрібно замовити торти львів або Львівська область, є чудова майстерня, координати якої ви знайдете на сайті girko.net. Ви та гості будете здивовані їх майстерністю виготовляти чудові торти на яскраві свята.

Просмотров: 2792 | Добавлено: 24 мая 2014

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

Смотрите другие интересные, актуальные и полезные новости про недвижимость Украины. Здесь собраны самые лучшие новости для наших посетителей, касающихся квартирных вопросов, вопросов жилой недвижимости и многое другое, что будет полезно для Вас.