On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

У Львові ремонтують тепломережі залишенні напризволяще військовими

У Львові ремонтують тепломережі залишенні напризволяще військовими. Понад 4 км. тепло централів вже відслужили подвійний термін експлуатації, та майже щодня стаються пориви. 29 будинків та близько 800 квартир у будь який момент можуть лишитися без тепла. Заручниками ситуації стали люди, які справно сплачують за комунальні послуги; у програші «Львівтеплоенерго», яке лагодить аварії своїми коштами. За 4 роки ремонтів військові завинили підприємству 200 тис. грн.

Сьогодні ремонтники «Львівтеплоенерго» ліквідовують черговий прорив тепломагістралі на вулиці Стрийській, що подає гарячу воду та тепло мешканцям навколишніх відомчих будинків та в квартири, к яким направлена ця мережа. Мережі там виходять з ладу майже щодня, адже давно відслужили свій вік.

В даному мікрорайоні належить які практично знаходяться в зношеному стані на 100%. Близько 41 пориву вже біло зроблено на цій магістралі, ситуація майже виходить з під контролю, бо давно треба було зробити повну заміну теплових мереж.

Про повну заміну теплових труб у цьому мікрорайоні, що налічує близько 29 будинків, можна хіба що мріяти. Військове відомство, на балансі якого знаходяться ці мережі, вже 4 роки майже не платить за утримання та ремонт. «Львівтеплоенерго» лагодить прориви за свій кошт, в іншому випадку, кажіть комунальники, мешканці відомчого житла б були без гарячої води та тепла.

За 4 роки, «Львівтеплоенерго» зробив ремонтів у цьому мікрорайоні на суму близько 300 тис. грн., 100 тис. з яких надійшли від мешканців, а 200 тис. не надійшли, котрі повинні були сплатити військові.

Просмотров: 2882 | Добавлено: 16 марта 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

пескоструйка в Киеве и Киевской области.

Смотрите другие интересные, актуальные и полезные новости про недвижимость Украины. Здесь собраны самые лучшие новости для наших посетителей, касающихся квартирных вопросов, вопросов жилой недвижимости и многое другое, что будет полезно для Вас.