On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Колір меблів в дизайні інтер'єру

Якщо уважно читати книги про дизайн - можна помітити що у кожного автора свої уявлення про дизайн. Кожен автор розуміє своє під поняттям «спокійна обстановка», «поєднувані кольори» та інше. Якою має бути кухня, будь - передпокій і вітальня. Якою має бути дитяча - все це автор вирішує виходячи з свого бачення, не більше того.

Однак те якою має бути кухня - вирішувати тільки вам, так як ви можете уявити собі яке поєднання кольорів буде сприятливим для вашої родини, меблі вас буде розслаблювати і влаштовувати, а яка, навпаки буде заважати вам насолоджуватися життям.

В Україні проблем з придбанням меблі, як такої, не існує. У будь якому місті нашої країни можна знайти мебельний магазин, чи навіть не виходячи з дому, замовити через інтернет. Але краще це робити в регіональних інтернет-магазинах, наприклад купити меблі в Тернополі краще на регіональному інтернет магазині sferamebli.te.ua з безкоштовною доставкою по Тернополю та з найвигіднішими цінами по регіону.

Мабуть, головне вміння дизайнера інтер'єру - підібрати поєднання кольорів. Якщо ви зможете підібрати кольори - то зможете і створити неповторну і гармонійну обстановку. Без уміння підбирати кольори, братися за оформлення - не варто.

Саме кольори і їх поєднання і є головним елементом дизайну. Тобто люди не запам'ятають красиву меблі, якщо вона не поєднується з шпалерами, кольором і структурою підлоги. Тобто справа не в тому, що ви купите дорогу і красиву меблі, а в тому, як ви зможете поєднувати її з іншими елементами інтер'єру. От і все. Хороший дизайнер візьме кілька порожніх пляшок і пачку кольорових стрічок і створить шедевр, а звичайна людина, що не володіє колірним сприйняттям - витратить купу грошей і створить приміщення в якому і знаходиться буде неприємно.

В першу чергу запитайте себе - які кольори вам подобаються і чому. Можливо сприйняття кольорів пов'язано зі спогадами, характером. Виходячи з свого кольоросприйняття і варто підбирати стиль меблів. Тобто якщо ви не переносите кольору дерева - не варто розглядати в якості меблів - меблі з ротангу. Якщо не переносите пластик в інтер'єрі - не варто звертати увагу на меблі в стилі 50-х. Все просто.

Як не дивно, але кольори впливають на людину дуже сильний вплив. Наприклад, когось дратує червоний колір, а у кого-то він лише викликає апетит. Буває і так що, прийшовши в незнайоме приміщення, ви відразу відчуєте затишок і тепло. А все тому, що кольори підібрані зручно та зі смаком. І навпаки - приходячи до хорошим знайомим, ви відчуваєте себе як в музеї. Справа не в меблях, а в колірних рішеннях.

Варто відзначити, що і настрій може бути різним і це нормально. Вам варто передбачити - в якому настрої ви хочете почитати книжку або приготувати улюблену страву. Виходячи з цього, потрібно планувати колірну гаму спальні або кухні. Можна створювати окремі зону усередині однієї і тієї ж кімнати. Це окремі зони для різного настрою. Наприклад, є спортивний куточок, а є м'яке крісло для читання. І те й інше - може знаходитися в одній кімнаті. Це можливо, але тоді завдання ускладнюється. Потрібно передбачити поєднання кольорів для різних зон відпочинку, активності і поєднати їх в межах одного приміщення.

Просмотров: 1874 | Добавлено: 24 сентября 2014

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.