On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Планування кухні - популярні рішення

У будь-якому сучасному будинку або квартирі кухня давно вже стала не просто кімнатою, де готують їжу і їдять, а чимось середнім між їдальнею і вітальнею. Тут господарі можуть не тільки поїсти, але й приємно провести час у колі сім'ї та друзів. Тому правильне планування кухонної кімнати грає дуже важливу роль у забезпечення вашого комфорту і затишку.

Різноманітність планувань кухні на сьогоднішній день дуже велика, ми наведемо декілька найпопулярніших видів, а потім коротко опишемо для вас їх основні переваги: двостороння планування, Г-подібна, вільне планування, острівна, П-подібна, півострівна і лінійне планування.

В першу чергу, хотілося б розглянути один з найбільш рідкісних варіантів: острівне планування. Рідкість такого планування полягає в тому, що для неї потрібна кімната чималих розмірів, оскільки при плануванні кухня ділиться на дві основні частини. Основна її частина розташована в одному місці, а плита чи раковина для миття посуду - окремо, створюючи, таким чином, як би окремий острів.

В півострівної плануванні важливу роль відводиться кухонному столу, що дає можливість максимально використовувати це, безперечно, самий необхідний атрибут будь-якої кухні.

Г-подібна, чи кутова планування передбачає розташування всього меблів в кімнаті відповідно кутовим способом. Такий спосіб планування використовується в основному тоді, коли є можливість максимально задіяти простір в кухні з прямими кутами.

Для облаштування П-подібної кухні вам знадобиться більше часу і грошей, так як подібний вид планування задіює у собі чимало різних частин інтер'єру і всілякої допоміжної меблів. І до того ж, такий вид планування не є призначений для маленьких кухонь, і вимагає досить великого простору.

Якщо ж ви бажаєте купити меблі дещо оригінальніше, ніж ті, що є в наявності в магазинах, або розміри кухні потребують особистого підходу, в Києві можна замовити виготовлення у компанії "МІК Мебелі" на сайті mik-mebli.ua.

У лінійної плануванні все досить просто і стандартно. Вся меблі та окрема кухонна гарнітура розташовується уздовж однієї стіни, даний варіант відмінно підходить для монтування в квартирах старої радянської планування.

Просмотров: 1770 | Добавлено: 30 августа 2014

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.