On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Оцінювані права при визначені вартості нерухомості

Визначення ринкової вартості побудовано на передумові, що оцінюване майно реалізується на ринку нерухомості при дотриманні визначених умов описаних у цьому Звіті. Оскільки у разі угоди купівлі-продажу від покупця до продавця переходить набір майнових прав, то саме вони і виступають об'єктом оцінки.

Ми не проводили спеціального юридичного аналізу прав власності на оцінюване майно і не можемо представити висновку, чи будь якої думки з цього приводу. Спеціальною умовою проведення даної оцінки є припущення, що власник має законні повні (не обтяжені будь якими умовами) права власності на оцінюваний об'єкт нерухомості.

Відповідно до Цивільного кодексу України, Книга третя, Розділ І, глава 23, право власності є право особи на нерухомість (майно), яке вона здійснює відповідно до закону за своєю волею, незалежно від волі інших осіб.
Право власності включає право володіння, користування і розпорядження майном.

Згідно з усім вище згаданим, ми вважаємо за потрібне визначити, що оцінюваними правами у даному випадку є повне право власності.

Просмотров: 1750 | Добавлено: 08 марта 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.