On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Від чого залежить ціна орендної квартири?

Від чого залежить ціна орендної квартири? Така сфера діяльності в Україні, як оренда квартир, насичена масою пропозицій на будь-який смак і гаманець, особливо для мешканців Києва - від непримітних квартир до ВІП і бізнес-класу апартаментів. Давайте зараз розглянемо, які ж фактори впливають на кінцеву вартість оренди або, навпаки, ніяк на ній не відображаються.

Основні параметри, що дозволяють власнику призначати ту або іншу ціну, це ремонт квартири та встановлена сантехніка. Цілком логічно, що за апартаменти зі свіжим євроремонтом вам доведеться заплатити більше, ніж за просту охайну квартиру, але з ремонтом не першої свіжості.

- Побутова техніка. Її наявність і технічний стан промовляють на користь підвищення орендної плати. Звичайно, навіть для найдешевшої квартири за добу, необхідною умовою є телевізор, Інтернет, холодильник, машина автомат для прання. Однак якщо ви хочете дивитися фільми за допомогою домашнього кінотеатру діагоналлю 42'', таке задоволення обійдеться для Вас дорожче, ніж стандартні 70-80 доларів за добу (середня ціна за однокімнатну квартиру по Києву).

- Розташування квартири при оренді на одну добу. Житло на окраїні, навіть якщо воно у новобудові і зручне, буде коштувати дешевше, ніж у центрі міста.

- Кількість кімнат і спальних місць: чим більше, тим дорожче.

- Строк оренди квартири в Києві також впливає на її вартість: як правило, власники роблять знижки для постояльців, що приїхали на тиждень й більше. Якщо ж вас цікавить оренда на один або два дня, то, найвірогідніше, ціна складе суму, небагато більшу зазначеної в анкеті.

- Якщо кількість проживаючих перевищує кількість спальних місць, власник може запропонувати компромісний варіант і надати додатково матраци, диван або спеціальні розкладушки - зрозуміло, з доплатою до основної суми.

І на останнє декілька приємних моментів, які не залежать від вартості оренди: Вам буде наданий повний комплект постільної білизни й гігієнічних речей (але краще такі речи завжди мати з собою).

- Якщо ви подорожуєте великою компанією й знімаєте більшу квартиру, вам не прийде платити за кожне спальне місце.

Квартири вже давно зарекомендували себе як гідна альтернатива невиправдано дорогим готелям. Переконаєтеся в цьому самі!

Просмотров: 3327 | Добавлено: 26 февраля 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.